Om Gram Commercial

Gram Commercials produkter bliver både produceret og udviklet på vores fabrik i Vojens, som ligger i det sydlige Jylland. Det er her virksomheden blev grundlagt i 1901, da Hans Gram byggede et 100 m2 stort maskinværksted, hvorfra han tilbød service og salg af komponenter til mejeriindustrien.

luftfoto af fabrikken i Vojens
Fabrikken i Vojens

Omkring 30.000 produkter årligt

Fabrikken har ca. 200 ansatte og producerer mere end 30.000 enheder pr. år.

Vi investerer i fremtiden

Som en af de få tilbageværende producenter af kommercielle køle- og fryseskabe i Danmark er Gram Commercial gået mod strømmen. Denne beslutning har givet Gram Commercial værdifulde fordele såsom nærhed til markedet, høj leveringsperformance og muligheden for at styre kvaliteten i alle faser lige fra indkøb af stål til levering af det færdige produkt. Det giver os muligheden for at overføre vores know-how og ingeniørevner inden for køl til vores færdige produkter.

Innovation vist gennem et billede af en petriskål
Innovation er livsnerven i Gram Commercial

Ejerskab

Gram Commercial er 100% ejet af Hoshizaki Electric Group Ltd. med hovedkvarter i Nagoya, Japan. Hoshizaki blev grundlagt i 1947 og er globalt ledende indenfor kvaltitetsudstyr til foodservice-industrien. Hoshizaki har produktionsfaciliteter i USA, Mexico, Brasilien, England, Danmark, Japan, Kina og Indien.