logo

Find produkt:

fokus på

HOSHIZAKI EUROPA BV CORPORATE-ERKLÆRING

 

I forbindelse med denne fortrolighedserklæring refererer “Vi”, “Vores”, “Os” til Hoshizaki Europa B.V med firmaadressen Burgemeester Stramanweg 101, 1101 AA Amsterdam-Zuidoost, Holland.

“Du”, “Din” refererer til en besøgende på webstedet. “Personlige data” refererer til enhver information, der identificerer dig som individ (direkte eller indirekte). “Websted” refererer til hoshizaki.nl eller hoshizaki-europe.com samt alle websider, platforme, interaktive funktioner, applikationer, widgets, blogs, sociale netværk, faner for sociale netværk eller andre, der sender et link til denne Fortrolighedserklæring.

Ved at fortsætte med at benytte hoshizaki.nl eller hoshizaki-europe.com samtykker du (datasubjektet, webstedsbrugeren, webstedsbesøgende) til, hvordan data indsamles og bruges som beskrevet i denne Fortrolighedserklæring.

HOSHIZAKI EUROPA BV anerkender vigtigheden af ??databeskyttelse og beskyttelse af personoplysninger. Den bekræfter udtrykkeligt, at alle persondata behandles i overensstemmelse med både databeskyttelsesloven af ??1. september 2001 og forordning 2016/679 af 27. april 2016, der omhandler beskyttelse af fysiske personer med hensyn til behandling af persondata og om fri bevægelighed for sådanne data (herefter kaldet GDPR) i det omfang, det er muligt og ønskeligt.

Persondata kan defineres som oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person (“datasubjekt”).

1. HVILKE OPLYSNINGER (HERUNDER PERSONDATA) INDSAMLER VI OM DIG OG HVORFOR?

Oplysninger du giver os: Vi indsamler, gemmer og behandler alle de oplysninger, du indtaster på vores websteder eller giver os til vores tjenester.

For at få eller bruge vores tjenester kan vi f.eks. kræve nogle oplysninger fra dig, eller når du abonnerer på vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn, efternavn og din e-mailadresse for at kunne sende vores nyhedsbrev til dig på en personlig måde.

Du kan vælge ikke at forsyne os med visse oplysninger, men dermed kan du muligvis ikke drage fordel af alle vores tjenester.

Vi vil behandle disse persondata under hensyntagen til følgende formål:

  • Administrativ opgave i forbindelse med din forespørgsel om vores produkter.
  • At invitere dig til nogle af vores arrangementer.
  • Direkte markedsføringsformål (såsom kampagner relateret til produkter og tjenester, som HOSHIZAKI EUROPA BV leverer til dig).

2. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONDATA?

Vi opbevarer kun persondataom dig, så længe det er nødvendigt for de formål, som de blev indsamlet for, eller som påkrævet i henhold til en kontrakt eller gældende lovgivning. Når du f.eks. abonnerer på vores nyhedsbrev, gemmer vi dine persondata, indtil du framelder dig.

3. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE DINE PERSONDATA

Når du har givet os dine oplysninger, enten aktivt eller automatisk, har du ret til:

  • at anmode om adgang til de personlige data, vi har fra dig
  • at anmode om en rettelse, sletning, begrænsning af behandlingen af ??dine persondata
  • at gøre indsigelser mod behandlingen
  • dataportabilitet (hvilket betyder at anmode om, at dine oplysninger overføres til en anden organisation i maskinlæsbart standardformat)
  • at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

(For at udøve disse rettigheder bedes du kontakte ga@hoshizaki.nl og nævne i emnefeltet, hvilken af ??disse rettigheder du ønsker at henvise til)

4. VI FORPLIGTER OS TIL AT BESKYTTE DINE PERSONDATA

Vi tilstræber os på at beskytte sikkerheden og fortroligheden af ??dine persondata. Vi anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger på en sådan måde, at behandlingen vil opfylde de gældende lovkrav, herunder den generelle databeskyttelseslovgivning, og sikre beskyttelsen af ??dine rettigheder.

Der kræves et brugernavn og en adgangskode for at kunne logge på konti. Du skal holde dit brugernavn og din adgangskode sikre og aldrig oplyse dem til en tredjepart.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi håndterer eller beskytter dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os.

Vi vil afstå fra at afsløre datasubjektets persondata til tredjeparter, samt offentliggøre datasubjekters persondata. Persondata fra datasubjekter vil kun meddeles til tredjeparter eller eksterne parter, forudsat at datasubjekternes samtykke er opnået.

5. BRUG AF COOKIES

Automatiske oplysninger: Når du besøger vores websted eller modtager et nyhedsbrev fra os, indsamler vi oplysninger via cookies og andre teknikker. Cookies er små, enkle tekstfiler, der gemmes på din computer eller mobilenhed, når du besøger vores websted. De andre teknikker, vi anvender, er JavaScript og web beacons. Disse er standard internetteknikker sammen med cookies for at sikre, at et system kan indsamle oplysninger (Java Scripts), kan gemme disse i små, enkle tekstfiler (cookies) og som derefter kan sendes (web-beacons).

Vi indsamler følgende oplysninger (denne liste er ikke udtømmende): Internetprotokol (IP)-adresse, browsertype og version, geografisk placering, klikadfærd. Vi indsamler disse oplysninger til funktionelle og analytiske formål.

Eksempler på cookies, som vi anvender

  • Funktionelle cookies hjælper os til at give dig et websted, der er brugervenlig. Disse cookies giver os mulighed for at huske dine browserindstillinger, så du kan bruge vores websted optimalt.
  • Analytiske cookies bruges til at optimere oplevelsen på vores websted. De indsamler information om din adfærd på vores websted. F.eks. hvilken side på vores websted, du befinder dig på, hvor længe du besøger siden osv.

(Vi anvender ikke kommercielle cookies)

Visse cookies kan også placeres af en tredjepart, f.eks. Google Analytics, for at måle trafikken på webstedet (dette er såkaldte tredjepartscookies). Hvis du ikke vil have et websted til at placere cookies på din computer, kan du ændre indstillingerne for din browser i overensstemmelse hermed.

Hvordan deaktiverer du cookies?

Hvis du vælger at deaktivere cookies, kan du gøre dette for den specifikke browser, du bruger.

Internet Explorer : https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl&ref_topic=7438325
Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Husk, at hvis du deaktiverer cookies, kan visse grafiske elementer muligvis ikke vises optimalt, eller det vil ikke være muligt at anvende bestemte funktioner. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at webstedet kører problemfrit. Dog kræver visse elementer på webstedet brug af cookies.

Hvis vi modtager for mange oplysninger fra dig, vil overskudsoplysningerne blive slettet.

6. LINKS TIL ANDRE WEBSTEDER

Vores tjenester kan indeholde links til andre websteder. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt videre til dette websted. Bemærk, at disse eksterne wensteder ikke er underlagt vores kontrol. Derfor anbefaler vi stærkt, at du gennemgår disse websteders Fortrolighedserklæring. Vi har ingen kontrol over, og påtager os intet ansvar for tredjepartswebsteders eller -tjenesters indhold, fortrolighedspolitik eller praksis.

7. OVERFØRER VI DINE DATA UDEN FOR EØS?

Vi overfører ikke dine data uden for EØS.

8. SIKKERHED

Vi sætter pris på din tillid i at give os dine personlige oplysninger, og vi tilstræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dem. Imidlertid er ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk opbevaringsmetode 100 % sikker og pålidelig, og vi kan ikke garantere fuldstændig sikkerhed.

9. PERIODISKE OPDATERINGER ELLER ÆNDRINGER TIL DENNE FORTROLIGHEDSERKLÆRING

Vi kan til enhver tid, og fra tid til anden, ændre denne Fortrolighedserklæring. Alle opdateringer og ændringer træder i kraft øjeblikkeligt efter varsel, som vi kan udsende på en hvilken som helst måde, herunder, men ikke begrænset til, ved at udsende en revideret version af denne Fortrolighedserklæring eller en anden meddelelse på webstedet.

Vi opfordrer dig til at gennemgå denne Fortrolighedserklæring ofte for at holde dig orienteret om ændringer, der kan påvirke dig, da din fortsatte brug af webstedet angiver dit fortsatte samtykke til at være bundet af denne Fortrolighedserklæring.

10. KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du har spørgsmål til denne Fortrolighedserklæring eller har brug for yderligere oplysninger om, hvordan vi anvender dine oplysninger, bedes du kontakte os via e-mail på ga@hoshizaki.nl. Hoshizaki Europa BV har en Fortrolighedsleder ansat, der kan kontaktes på:

Hoshizaki Europa B.V
Burgemeester Stramanweg 101
1101 AA Amsterdam-Zuidoost

Checkpoints

Kundecenter

Kontakt kundecenteret: Tlf. 7320 1220

Kontakt os vedr. generelle produktspecifikke spørgsmål, priser, levering mv.

E-mail: salg@gram-commercial.com

Kundeservice medarbejder

Service

Kontakt Service: Tlf. 7320 1230.

Størsteparten af alle opkald afhjælpes inden for 24 timer. Servicetelefonen er bemandet i almindelig åbningstid fra kl. 8-16 og 8-15 om fredagen.

Derudover har vi en vagtordning indtil kl. 20, samt fra kl. 8 – 20 i weekender og på helligdage.

Gram Service medarbejder

Teknisk Support

Kontakt Teknisk Support Tlf.: 7320 1230

Telefonen til teknisk support er åben alle hverdage fra kl. 8-16.

Gram Teknisk Support medarbejder

Salgskonsulenterne

Kontakt os vedr. generelle salgs spørgsmål mv.

Salgskonsulenterne

Alle vores brochurer

Du kan downloade alle vores aktuelle brochurer i pdf-format.

Link til alle vores brochurer..