logo

Find produkt:

fokus på

Privatliv

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:



Gram Commercial A/S
Aage Grams Vej 1
6500 Vojens
Denmark
Telephone: +45 73 20 12 20

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering  

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til flere forskellige formål på vores website:

Vi fører statistik over antallet af brugere og hvilke sider de besøger. Vi indsamler oplysninger om geografi, browsertype mv. for løbende at kunne tilpasse vores indhold. Til formålet anvender vi tjenesten Google Analytics. Cookies fra Google Analytics kan særskilt fravælges på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Af tekniske grunde, registrerer vi hvorvidt brugeren er logget ind i vores webadministrationssystem.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Gram Commercial, skal du rette henvendelse på marketing@gram-commercial.com eller telefon +45 73 20 12 20. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Checkpoints
  • ProCold Award

    ...fremhæver det mest energieffektive og miljømæssigt bæredygtige produkt.

    Læs mere
  • Green GOOD DESIGN award

    ...fremhæver verdens vigtigste eksempler på bæredygtigt design.

    Læs mere
  • Ledige stillinger

Kundecenter

Kontakt kundecenteret: Tlf. 7320 1220

Kontakt os vedr. generelle produktspecifikke spørgsmål, priser, levering mv.

E-mail: salg@gram-commercial.com

Kundeservice medarbejder

Service

Kontakt Service: Tlf. 7320 1230.

Størsteparten af alle opkald afhjælpes inden for 24 timer. Servicetelefonen er bemandet i almindelig åbningstid fra kl. 8-16 og 8-15 om fredagen.

Derudover har vi en vagtordning indtil kl. 20, samt fra kl. 8 – 20 i weekender og på helligdage.

Gram Service medarbejder

Teknisk Support

Kontakt Teknisk Support Tlf.: 7320 1230

Telefonen til teknisk support er åben alle hverdage fra kl. 8-16.

Gram Teknisk Support medarbejder

Salgskonsulenterne

Kontakt os vedr. generelle salgs spørgsmål mv.

Salgskonsulenterne

Alle vores brochurer

Du kan downloade alle vores aktuelle brochurer i pdf-format.

Link til alle vores brochurer..